Voor jou als ondernemer is het van het grootste belang dat je klanten bij je komen en dat ze weer terug komen. Zaken doen is goed; je hebt dan een gezond bedrijf wat voor jou een goede manier van leven is. Toch kan er zomaar een kink in de kabel komen bij dat zaken doen. Het hoeft niet eens zo te zijn dat jouw klanten naar een andere leverancier gaan; het kan ook zijn dat jouw klanten even krap bij kas zitten. Vanaf dat moment gaat het slecht. Jij levert producten en verstuurt facturen. De betalingen blijven uit. Ik hoef jou niet te vertellen dat dit voor de meeste bedrijven de doodssteek is.

Ondernemen zonder zorgen

Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd, laten we even eerlijk zijn. Waarschijnlijk ben je overdag al druk genoeg met het leveren van goederen en diensten aan je klanten. Wanneer je dan ’s avonds nog eens aan de boekhouding mag gaan zitten om achterstallige vorderingen te gaan innen gaat de lol van het ondernemen er snel vanaf. Het is goed om in dat geval een soort reddingsboei achter de hand te hebben.

Uitbesteden zonder dat iemand het ziet

Je hoort het wel vaker; mensen besteden hun debiteurenadministratie uit. Dat is gemakkelijk en het komt jouw inkomstenstroom ten goede. De angst is dat er een kil zakelijk klimaat zal ontstaan en dat de klant zich in het nauw gedreven voelt. Dat deze angst ongegrond is bewijst http://www.bmkdebiteurenbeheer.nl. Zij werken namelijk met jouw eigen briefpapier en ze hanteren jouw huisstijl bij het versturen van facturen. Zelfs wanneer het tot een aanmaning dreigt te komen blijven ze in jouw toonzetting werken. Er is één groot verschil; zij hebben er tijd voor want het is hun vak.